Blog.EasyTechnology.gr

Επισκευές υπολογιστών στον Κορυδαλλό ΤΙΜΗ 20€

koridallos pc service

 

ΣΕΡΒΙΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, ΣΕΡΒΙΣ Η-Υ ΤΙΜΗ 20€

Επισκευές ηλεκτρονικών υπολογιστών στον Κορυδαλλό οικονομικά

Η easytechnology μας προσφέρει επισκευές για κάθε μάρκα υπολογιστή στον Κορυδαλλό αλλά και σε Αγία Βαρβάρα, Νίκαια, Αιγάλεω και Πειραιά. Η διακύμανση στην τιμή επισκευής υπολογιστών δεν είναι μεγάλη. Αρχίζει από ένα κόστος στα 20 Ευρώ για απλό σέρβις με απόδειξη ή τιμολόγιο. Καλέστε μας άμεσα στο 210 56 95 232 για να σας εξυπηρετήσουμε.

Σέρβις και επισκευή Ηλεκτρονικού Υπολογιστή

Αργά ή γρήγορα όλα χρειάζονται συντήρηση. Το ίδιο ισχύει για τους υπολογιστές και τα κομπιούτερ σας. Αν έχετε χρησιμοποιήσει τον Η/Υ σας πολλές μέρες, μήνες, ακόμη και χρόνια, λογικό είναι να βγάλει προβλήματα και να χρειάζεται service είτε στο hardware ή στο software του. Μήπως είναι ώρα για service Ηλεκτρονικού Υπολογιστή;

Επισκευές υπολογιστών Η-Υ στον Κορυδαλλό με εμπειρία

Το σέρβις ΗΥ τόσο στον Κορυδαλλό όσο και σε όλη την Αττική είναι εξαιρετικά σημαντικό για πολλούς λόγους. Αρχικά, όταν γίνεται από εκπαιδευμένα και έμπειρα άτομα, μπορεί να δώσει άλλη πνοή στη συσκευή σας και να απογειώσει τη διάρκεια ζωής της. Επιπλέον, μία γρήγορη και αποτελεσματική επισκευή δεν θα σας κρατήσει μακριά από τη συσκευή σας παραπάνω από όσο χρειάζεται. Η παραγωγικότητα σας δεν θα μειωθεί και δεν θα χάσετε δουλειά και δεδομένα.

Ποιες είναι οι κυριότερες βλάβες υπολογιστών που συναντούμε;

  1. Σπασμένες ή ραγισμένες οθόνες υπολογιστή.
  2. Χαλασμενα πληκτρολόγια ή ποντίκια.
  3. Μη δυνατότητα επανεκκίνησης.
  4. Καμένος σκληρός δίσκος.
  5. Καμένο τροφοδοτικό.
  6. DVD player σε παλαιότερα συστήματα Η-Υ.
  7. Ο υπολογιστής δεν έχει ήχο.
  8. Ξεκινάει αλλά δεν ανάβει η οθόνη.
  9. Φορτώνει κανονικά αλλά η οθόνη δεν δείχνει τίποτα.
  10. Βγάζει διακοπτόμενους ήχους συνεχόμενα χωρίς να φορτώνει το λειτουργικό σύστημα.

Στην περίπτωση που ο ηλεκτρονικός σας υπολογιστής βγάλει κάποιο πρόβλημα θα πρέπει να ξέρετε και να καλέσετε τον σωστό τεχνικό και τη σωστή εταιρεία. Οι δικοί μας επαγγελματίες είναι εκπαιδευμένοι και εξειδικευμένοι σε υπολογιστές των μεγαλύτερων κατασκευαστών και διαθέτουν εμπειρία και γνώσεις πάνω στα κυριότερα λογισμικά.

Τι κάνουμε τις περισσότερες φορές σε βλάβη ηλεκτρονικού υπολογιστή;

Συνήθως προβαίνουμε στις επόμενες ενέργειες για σέρβις Η-Υ:

  • Φροντίζουμε να παίρνουμε έγγραφη διαβεβαίωση από τον πελάτη ότι δεν έχει αρχεία που του είναι απαραίτητα.
  • Αν δεν συμβαίνει αυτό, τότε χρεώνεται ανάκτηση αρχείων σκληρού δίσκου. Καταλαβαίνουμε ότι οι προσωπικές στιγμές και οι οικογενειακές καθενός από σας είναι σημαντικές και πολύτιμες.
  • Κάνουμε επαναφορά του υπολογιστή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.
  • Κάνουμε εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος, αν δεν είναι εφικτό το προηγούμενο βήμα.
  • Αντικαθιστούμε την κάρτα γραφικών.
  • Κάνουμε αναβάθμιση της κάρτας γραφικών με πιο σύγχρονη και απαιτητική για παιχνίδια.
  • Κάνουμε αναβάθμιση μνήμης στη μητρική κάρτα του υπολογιστή.
  • Βάζουμε θερμοαγώγιμη πάστα κάτω από τον επεξεργαστή, ώστε να ψύχεται επαρκώς.
  • Αλλάζουμε την κάρτα ήχου ή προσθέτουμε κάποια σύγχρονη.
  • Εγκαθιστούμε νέα κάρτα δικτύου Ethernet, αν η παλαιά έχει καεί.
  • Μπορούμε να τοποθετήσουμε, ακόμη και νέα ασύρματη κάρτα δικτύου, αν η παλαιά δεν ανταποκρίνεται σωστά.

Αν θέλετε δείτε το επόμενο περιστατικό με χρήσιμες πληροφορίες και επιστρέφετε στη συνέχεια στο υπόλοιπο του άρθρου μας!

Στην περίπτωση που ο ηλεκτρονικός σας υπολογιστής βγάλει κάποιο πρόβλημα θα πρέπει να ξέρετε και να καλέσετε τον σωστό τεχνικό και τη σωστή εταιρεία. Οι δικοί μας επαγγελματίες είναι εκπαιδευμένοι και εξειδικευμένοι σε υπολογιστές των μεγαλύτερων κατασκευαστών και διαθέτουν εμπειρία και γνώσεις πάνω στα κυριότερα λογισμικά.

Στην περίπτωση που ο υπολογιστής σας, η οθόνη του και οι περιφερειακές του συσκευές χρειάζονται τεχνικό, σίγουρα θα υπάρχουν πριν κάποιες ενδείξεις. Καλό θα είναι να δράσετε άμεσα και να μας ενημερώσετε. Έτσι, θα αποφύγετε κάποια μεγαλύτερη ζημιά αλλά και μία πιθανή απώλεια δεδομένων και δουλειάς σας.

Service Υπολογιστή με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα

Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές έχουν κάνει τόσα πολλά στην βελτίωση και στην απλοποίηση της ζωής μας. Χάρη σε αυτούς μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς μας, είτε για λόγους εργασίας είτε για λόγους ψυχαγωγίας, περνάει μέσα από έναν ΗΥ. Για αυτό και είναι πολύ άσχημο όταν μία συσκευή που χρησιμοποιείτε συχνά παρουσιάζει προβλήματα. Δεν χρειάζεται όμως να περιμένετε μέχρι να κρασάρει ο υπολογιστής για να τον φτιάξετε. Υπάρχουν σημάδια που σας δείχνουν πως ο Υπολογιστής που έχετε χρειάζεται service. Μερικά από τα κυριότερα είναι τα ακόλουθα:

  1. Ασυνήθιστα αργός: Αν ο υπολογιστής σας είναι σχετικά καινούργιος, θα πρέπει να λειτουργεί ομαλά και γρήγορα. Δεν θα πρέπει να περιμένετε πολύ για να ανοίξετε ένα απλό πρόγραμμα ή να κάνετε μία απλή λειτουργία. Αν ο ΗΥ σας αργεί να ανοίξει ένα πρόγραμμα ή να πραγματοποιήσει φυσιολογικές λειτουργίες ή εντολές ή ακόμη και να κρασάρει, τότε ίσως χρειάζεστε τεχνική κάλυψη.
  2. Μαύρη ή μπλε οθόνη: Ένα άλλο σημάδι που πρέπει να σας ανησυχεί είναι αν ο ΗΥ σας κρασάρει συχνά ή ακόμη και σβήνει. Αν εκεί που πληκτρολογείτε κάτι ή βλέπετε ένα βίντεο ο υπολογιστής σας παγώνει, η οθόνη γίνεται μαύρη ή μπλε και σταματάει να δουλεύει, τότε έχει κάποιο πρόβλημα. Ακόμη και αν όλα λειτουργούν καλά μετά από μία επανεκκίνηση, συνιστούμε να το κοιτάξετε για να αποφύγετε μεγαλύτερή ζημιά.
  3. Μηνύματα σφάλματος: Τα μηνύματα αυτά που πετάγονται συνέχεια στην οθόνη είναι ενοχλητικά, ειδικά όταν δεν γνωρίζετε πώς να φτιάξετε το συγκεκριμένο πρόβλημα. Αν αυτά τα μηνύματα επιδρούν στον φυσιολογικό τρόπο λειτουργίας του ΗΥ σας, τότε ίσως είναι ώρα για δράση.

Δείτε και αυτό το άρθρο που σίγουρα σας ενδιαφέρει!

Τα προβλήματα με τους υπολογιστές είναι ενοχλητικά, ειδικά αν χρειάζεστε τον υπολογιστή σας καθημερινά. Για αυτό το λόγο, θα πρέπει να προσέχετε για τα παραπάνω σημάδια πριν να είναι αργά. Επιπλέον, οι τεχνικοί μας ασχολούνται και επιδιορθώνουν προβλήματα που μπορεί να έχει ο ΗΥ σας με το λογισμικό του. Σας προτείνουν λύσεις πάνω στα κυριότερα λογισμικά όπως Windows, Mac και Linux. Αν θέλετε βοήθεια με αναβαθμίσεις συστήματος, με εγκατάσταση antivirus ή με αφαίρεση ιών καθώς και με τις υπόλοιπες περιφερειακές σας συσκευές όπως ποντίκια, πληκτρολόγια, οθόνες, εκτυπωτές και σκάνερ είμαστε εδώ να σας βοηθήσουμε. Καλέστε μας και θα σας παρέχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Ειδικά όταν πρόκειται για εταιρίες όπου χρησιμοποιούνται πολλοί υπολογιστές, αν αυτοί δεν λειτουργούν σωστά αυτό μπορεί να στοιχίσει χρήματα, πελάτες καθώς και δυσαρέσκεια μεταξύ των εργαζομένων σας λόγω άγχους και πιθανής απώλειας δεδομένων και χρόνου. Για αυτό και οι εξουσιοδοτημένοι τεχνικοί μας προστρέχουν στον χώρο σας γρήγορα για να επιδιορθώσουν οποιαδήποτε βλάβη και να επαναφέρουν την λειτουργικότητα στους υπολογιστές σας..

Για σέρβις οι τιμές της εταιρείας σας που κυμαίνονται;

Όταν παρουσιάζεται ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή σας γνωρίζουμε ακριβώς πως σκέφτεστε. Το πρώτο σας άγχος είναι η επαναφορά της λειτουργικότητας του είτε σε επίπεδο κατοικίας είτε σε επίπεδο εργασίας. Και το δεύτερο είναι το οικονομικό κομμάτι καθώς για τους περισσότερους ανθρώπους και επαγγελματίες η αγορά ενός ΗΥ είναι μία μεγάλη επένδυση. Επίσης, συνήθως οι βλάβες στους υπολογιστές τείνουν να συμβαίνουν στις χειρότερες περιόδους και όταν τους χρειαζόμαστε περισσότερο. Επιπλέον, όσο αμελούμε να φτιάξουμε κάτι στον ΗΥ αυτό τόσο χειρότερο γίνεται με αποτέλεσμα να συμβεί ανεπανόρθωτη ζημιά ή ακόμη και να χάσουμε δεδομένα.

Για αυτό και σε τέτοια περίπτωση πρέπει να έρθετε αμέσως σε επαφή με εμάς. Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες σέρβις υπολογιστών στην Αθήνα και τον Πειραιά που ισορροπούν άριστα μεταξύ της ποιότητας, του επαγγελματισμού και της προσιτής τιμής. Ακόμη και αν ο υπολογιστής σας είναι εκτός εγγυήσεως, θα φροντίσουμε ώστε να επισκευαστεί όσο πιο γρήγορα και οικονομικά γίνεται.

Αν επιθυμείτε να λάβετε μια προσφορά μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε στο τηλεφωνικο κέντρο του easytechnology.gr 210 56 95 232  και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα. Δεσμευόμαστε στην παροχή οικονομικών και αξιόπιστων υπηρεσιών για τη δική σας ευχαρίστηση και εξυπηρέτηση.

Χρειάζεστε τεχνικό και δεν μπορείτε να αποφασίσετε;

Θεωρούμε απόλυτα κατανοητό να αφιερώνετε αρκετό χρόνο και σκέψη στην απόφαση επιλογής της κατάλληλης εταιρείας για το service των υπολογιστών σας. Όλοι μας έχουμε ακούσει ανατριχιαστικές ιστορίες για ανθρώπους που πήγαν τους υπολογιστές τους σε τεχνικούς που δεν γνώριζαν και οι οποίοι όχι μόνο δεν έφτιαξαν το πρόβλημα αλλά και προκάλεσαν περισσότερα.

Θα μοιραστούμε μαζί σας ένα πραγμαρτικό περιστατικό ενός πελάτη που αντικατοπτρίζει αυτό ακριβώς.

Ο υπολογιστής της δεν άνοιγε καθόλου. Φοβόταν πως είχε χάσει όλα της τα έγγραφα καθώς δεν είχε κάνει ποτέ backup. Την καθοδηγήσαμε να κάνει κάποια βήματα από το τηλέφωνο τα οποία βέβαια δεν πέτυχαν. Στείλαμε έναν τεχνικό μας άμεσα από το χώρο της για μία πρώτη διάγνωση. Εντόπισε το πρόβλημα, μετέφερε τον υπολογιστή της στο κέντρο επισκευών μας για service. Επιστρέψαμε τον ΗΥ της πίσω σε 2 ημέρες με όλα της τα δεδομένα σωσμένα. Η ανακούφιση και η έκφραση στο πρόσωπό της ήταν απερίγραπτες. Από τότε δεν εμπιστεύεται κανέναν άλλο παρά μόνον το easytechnology.gr για τις ανάγκες της σχετικά με τον υπολογιστή της.

Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών

Ενδεικτικός τιμοκατάλογος
Αλλαγή οθόνης laptop: από ✅ 65€
Αλλαγή τροφοδοτικού laptop: ✨✨✨✨✨ 20€
Εγγύηση επισκευής: 3 μήνες
Μεταφορά και επιστροφή στο: ✨ χώρο σας!
Αλλαγή μητρικής υπολογιστή: από 65€
Αλλαγή κάρτας γραφικών: από ✨ 35€

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ, ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ, ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Ιστορίες επισκευής ηλεκτρικών συσκευών από τους πελάτες μας σε Κορυδαλλό, Αγία Βαρβάρα, Νίκαια, Αιγάλεω και Πειραιά!:

Άριστο σέρβις από την αρχή μέχρι το τέλος. Επίσης, στην καλύτερη τιμή στην αγορά μετά από μία γρήγορη έρευνα που έκανα. Ευχαριστώ πολύ.
Βασιλική , Επισκευή υπολογιστη, Κορυδαλλος

 

Επισκευασαν το χειριστηριο του Playstation γρήγορα και οικονομικα.

Μας φάνηκε πολύ ευγενικός και σωστός επαγγελματίας.
Γιώργος, Αθήνα

 

Είχα πρόβλημα με το laptop μου και το έλυσαν. Πραγματικοί επαγγελματίες!

Βαγγέλης , Κορυδαλλός

 

Χρησιμοποίησα την εταιρεία για δεύτερη φορά και μπορώ να πω πως δεν έχω κανένα παράπονο. Η επισκευή έγινε γρήγορα και στην ώρα τους και το κόστος λογικό. Θα τους ξαναπροτιμήσω!Κώστας, Αγία ΒαρβάραΤέλειες συμβουλές και τέλειο σέρβις. Φανταστική εξυπηρέτηση! Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!
Παναγιώτης, Περιστέρι

 

Εξαιρετικοί τεχνικοί και συστάσεις για τον Η/Υ μου. Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τον υπολογιστή σας μην το καθυστερήσετε. Αυτή η εταιρεία είναι τέλεια.

Νίκος, Πειραιάς

 

“Εξυπηρετούμε τις περιοχές της Αττικής Αγία Βαρβάρα, Αιγάλεω, Νίκαια, Κορυδαλλό και Πειραιά”

Καλύπτουμε και άλλες ηλεκτρικές συσκευές!
Αξίζει να αναφερθεί ότι η εταιρεία μας καλύπτει επισκευή και για άλλες ηλεκτρικές συσκευές όπως:

Playstation,
Nintendo,
XBOX,
κινητά τηλέφωνα και τάμπλετ!

Ελάτε σε μας και θα μείνετε απολύτως ικανοποιημένοι!

Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε!

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε σας πρόβλημα!

Ποια πλεονεκτήματα καθιστούν την εταιρεία μας ηγέτη στο χώρο των επισκευών;

Δείτε τα κυριότερα 7 πλεονεκτήματα που κάνουν τη διαφορά:

  1. Απόλυτη εξειδίκευση προσωπικού.
  2. Μεγάλη εμπειρία κάθε τεχνικού πάνω από 15 χρόνια.
  3. Ταχύτητα διεκπεραίωσης κάθε περιστατικού απαράμιλλη.
  4. Διαδικασίες από το τηλεφώνημά σας έως την ολοκλήρωση ακολουθούν αυστηρές διαδικασίες.
  5. Εκδίδονται νόμιμες αποδείξεις ή τιμολόγια κατά περίπτωση.
  6. Οι προσωπικές πληροφορίες σας διαχειρίζονται εναρμονισμένες απόλυτα με το GDPR και τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης CE.
  7. Κάθε Ηλεκτρική Συσκευή είναι δική σας περιουσία και ως τέτοια περιβάλλεται με την απαραίτητη προσοχή.
 why us 10reasons

Γιατί να μας επιλέξετε ανάμεσα σε όλες τις εταιρείες σέρβις;

10 Λόγοι για να μας επιλέξετε:

  1. Διαρκής μετεκπαίδευση προσωπικού  στις νέες τεχνολογίες.
  2. Σε κάθε νέα ηλεκτρική συσκευή γίνονται ειδικά σεμινάρια από ειδικούς.
  3. Αυτοσυνέπεια λόγων και έργων σε ό,τι συμφωνήσουμε τηλεφωνικά.
  4. Ανταγωνιστικές τιμές. Σε μας γλυτώνετε χρόνο και χρήμα.
  5. Οι διαδικασίες μας προσφέρουν τα μέγιστα στο περιβάλλον.
  6. Πάντα γίνεται εκτίμηση αν συμφέρει η επισκευή μίας συσκευής. Μόνο αν είναι βέβαιο ότι ο πελάτης θα κερδίσει προχωράμε.
  7. Η ευγένεια του προσωπικού είναι δεδομένη.
  8. Τα ραντεβού κλείνονται σύμφωνα με την επιθυμία κάθε πελάτη.
  9. Το τηλεφωνικό κέντρο είναι στην πρώτη γραμμή, ώστε κανένας πελάτης να μην περιμένει.
  10. Αρκετές φορές ένα θέμα επιλύεται τηλεφωνικά. Δεν έχετε παρά να ενημερωθείτε. Πιθανώς να είναι όντως κάτι απλό. Το επιστημονικό προσωπικό είναι για σας διαθέσιμο.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – 10 Frequently Asked Questions (F.A.Q.);

Πιο κάτω δίνονται οι δώδεκα πιο συχνές ερωτήσεις (10 frequently asked questions – F.A.Q.) που μας κάνουν οι πελάτες στο τηλεφωνικό κέντρο. Μη διστάσετε να μας καλέσετε (2105695232) αν υπάρχουν κάποιες απορίες ή διαβάστε παρακάτω τις συχνές ερωτήσεις που λαμβάνουμε καθημερινά. Έτσι θα έχετε σχηματίσει πιο καλή άποψη για την πληρότητα των παρεχομένων υπηρεσιών μας.

  • Μου έσπασε η οθόνη του λάπτοπ, πόσο κοστίζει η αλλαγή?

Ανάλογα το μοντέλο του φορητού σας θα σας κάνουμε την καλύτερη τιμή της αγοράς. Ξεκινάμε από 60 ευρώ περίπου.

 

  • Σταμάτησε να διαβάζει τα παιχνίδια το Playstation. Τι πρέπει να κάνουμε?

Θα χρειαστεί να αλλάξουμε το Laser και οι τιμές ξεκινάνε από 29 ευρώ.

 

  • Έπεσε το κινητό μου και έσπασε η οθόνη. Πόσο θα κοστίσει η αλλαγή?

Ανάλογα το μοντέλο του κινητού σας τηλέφωνου θα σας κάνουμε μια καλή τιμή. Ξεκινάμε από 45 ευρώ περίπου.

 

  • Έπεσε νερό στο πληκτρολόγιο του laptop. Τι πρέπει να κάνω?

Αφού κάνουμε έλεγχο και δεν φτιάξει με καθαρισμό, θα πρέπει να βάλουμε καινούργιο πληκτρολόγιο. Ανάλογα το μοντέλο θα είναι το κόστος.

 

  • Στο χειριστήριο του playstation πατάνε μόνα τους κάποια πλήκτρα.

Θα πρέπει να γίνει επισκευή και η τιμή τις περισσότερες φορές είναι 20 ευρώ.

 

  • Είμαι απο επαρχία, πώς μπορώ να σας στείλω την συσκευή για επισκευή?

Συνεργαζόμαστε με τις εταιρίες courier ACS και ελτά κουριερ, έτσι μπορείτε να μας τα στείλετε για επισκευή με κούριερ.

 

  • Πόσο καιρό είναι η εγγύηση του service?

3 μήνες.

 

  • Πόσο καιρό χρειάζεται για να επισκευαστεί ένα μηχάνημα?

Τυπικά θα χρειαστούμε 1-3 εργάσιμες, αλλά σε δύσκολες βλάβες μπορεί να πάρει περισσότερο χρόνο.

 

  • Υπάρχει τρόπος να γίνει πιο γρήγορος ο υπολογιστής μου?

Ναι! Με προσθήκη δίσκου SSD, μνήμης και αναβάθμισης επεξεργαστή και κάρτας γραφικών όπου χρειάζεται. Το κόστος φυσικά είναι ανάλογο με τα υλικά.

 

  • Έρχεστε στον χώρο μου?

Αν είστε κοντά και μπορεί να λυθεί κάποιο πρόβλημα πιο άμεσα, ναι. Αλλιώς θα πρέπει να φέρετε την συσκευή στο κατάστημα για να επισκευαστεί.

About: TECH

Ο TECH δεν εμφανίζεται πολύ στους πελάτες γιατί συνήθως είναι κρυμμένος στο εργαστήριο όπου επισκευάζει υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, κονσόλες και ότι άλλο ηλεκτρονικό μπορείς να φανταστείς! Ενώ στον ελεύθερο χρόνο του προγραμματίζει και βελτιώνει το easytechnology.gr αφού είναι και πολυ καλός προγραμματιστής. Δημιουργήθηκε στο Hong Kong την δεκαετία του '90 για να βοηθά σε ένα εργοστάσιο που κατασκεύαζε οθόνες. Αργότερα έμαθε αγγλικά και πήγε στην Akihabara στο Tokyo όπου βοηθούσε τους τουρίστες να επιλέξουν τι θα αγοράσουν. Εκεί μια μέρα ένας ναυτικός του μίλησε για την Ελλάδα, πόσο όμορφη και ωραίο καιρό έχει και αποφάσισε να έρθει. Στην Αθήνα γνώρισε τον EASY και απο τότε συνεργάζονται άψογα!