Blog.EasyTechnology.gr

Πώς εξαργυρώνω παιχνίδια στην EPIC GAMES

epic games redeem

Ενεργοποίηση μέσω της ιστοσελίδας.

 

1. Επισκεφτείτε το epicgames.com και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Epic Games ή δημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό εάν αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι που ενεργοποιείτε σε αυτήν την πλατφόρμα.

2. Μόλις συνδεθείτε, χρησιμοποιήστε αυτόν τον σύνδεσμο https://store.epicgames.com/en-US/redeem για να ενεργοποιήσετε το παιχνίδι σας.

3. Εισαγάγετε το κλειδί σας και κάντε κλικ στην Εξαργύρωση.

 

 

Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε το κλειδί σας μέσω της εφαρμογής Epic games.

 

1. Κατεβάστε την εφαρμογή Epic Games αν δεν την έχετε.

2. Κάντε κλικ στο λογαριασμό σας στην επάνω δεξιά γωνία και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Εξαργύρωση κώδικα.

3. Στη σελίδα που εμφανίζεται, πληκτρολογήστε το κλειδί σας και κάντε κλικ στην επιλογή Εξαργύρωση.

ezt.gr/epic

About: TECH

Ο TECH δεν εμφανίζεται πολύ στους πελάτες γιατί συνήθως είναι κρυμμένος στο εργαστήριο όπου επισκευάζει υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, κονσόλες και ότι άλλο ηλεκτρονικό μπορείς να φανταστείς! Ενώ στον ελεύθερο χρόνο του προγραμματίζει και βελτιώνει το easytechnology.gr αφού είναι και πολυ καλός προγραμματιστής. Δημιουργήθηκε στο Hong Kong την δεκαετία του '90 για να βοηθά σε ένα εργοστάσιο που κατασκεύαζε οθόνες. Αργότερα έμαθε αγγλικά και πήγε στην Akihabara στο Tokyo όπου βοηθούσε τους τουρίστες να επιλέξουν τι θα αγοράσουν. Εκεί μια μέρα ένας ναυτικός του μίλησε για την Ελλάδα, πόσο όμορφη και ωραίο καιρό έχει και αποφάσισε να έρθει. Στην Αθήνα γνώρισε τον EASY και απο τότε συνεργάζονται άψογα!