Blog.EasyTechnology.gr

Πώς εξαργυρώνω κωδικούς παιχνιδιών στο Playstation 4

Αφού αγοράσουμε τα αγαπημένα μας παιχνίδια σε κωδικό για το Playstation 4 από το easytechnology.gr ας δούμε πώς τα εξαργυρώνουμε:

(σημείωση αν έχετε πάρει DLC, add on, χαρακτήρα ή έξτρα πακέτα για κάποιο παιχνίδι όπως το FORTNITE: THE MINTY LEGENDS PACK τότε πρώτα θα πρέπει να έχετε κατεβάσει το κυρίως παιχνίδι στην περίπτωση μας το FORTNITE και μετά εξαργυρώνετε τους κωδικούς)

  1. πηγαίνουμε στο εικονίδιο του Playstation Store

2. επιλέγουμε το REDEEM CODES

3. Πληκτρολογούμε τον κωδικό χωρίς κενά και παύλες

4. Πατάμε Confirm και Continue

5. και Download για να κατέβει

6. Για να δούμε αν εγκαταστάθηκε σωστά ή για να δούμε τα DLC, add on, χαρακτήρα ή έξτρα πακέτα για κάποιο παιχνίδι όπως το FORTNITE: THE MINTY LEGENDS PACK, πάμε στο LIBRARY

7. επιλέγουμε Purchased

8. επιλέγουμε το παιχνίδι

9. Επιλέγουμε download αν δεν έχει κατέβει το κυρίως παιχνίδι και για να δούμε τα DLC, add on, χαρακτήρα ή έξτρα πακέτα επιλέγουμε Playstation Store

10. και το Your Add-Ons

11. Εδώ βλέπουμε τα add-ons και πατάμε το κάτω βελάκι να κάνουμε εγκατάσταση-install σε περίπτωση που δεν έχουν γίνει.

About: TECH

Ο TECH δεν εμφανίζεται πολύ στους πελάτες γιατί συνήθως είναι κρυμμένος στο εργαστήριο όπου επισκευάζει υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, κονσόλες και ότι άλλο ηλεκτρονικό μπορείς να φανταστείς! Ενώ στον ελεύθερο χρόνο του προγραμματίζει και βελτιώνει το easytechnology.gr αφού είναι και πολυ καλός προγραμματιστής. Δημιουργήθηκε στο Hong Kong την δεκαετία του '90 για να βοηθά σε ένα εργοστάσιο που κατασκεύαζε οθόνες. Αργότερα έμαθε αγγλικά και πήγε στην Akihabara στο Tokyo όπου βοηθούσε τους τουρίστες να επιλέξουν τι θα αγοράσουν. Εκεί μια μέρα ένας ναυτικός του μίλησε για την Ελλάδα, πόσο όμορφη και ωραίο καιρό έχει και αποφάσισε να έρθει. Στην Αθήνα γνώρισε τον EASY και απο τότε συνεργάζονται άψογα!