Blog.EasyTechnology.gr

Κυκλοφόρησε το Red Dead Redemption 2!

Από τους δημιουργούς των επικών Grand Theft Auto V και Red Dead Redemption, έρχεται μία απίστευτη ιστορία της ζωής στην Αμερική στη χαραυγή της σύγχρονης εποχής, το Red Dead Redemption 2 για το PlayStation 4.

Αμερική, 1899.

Στην εποχή όπου η βιομηχανική άνθιση τάραξε τα θεμέλια του δυτικού κόσμου, οι ληστές και οι παράνομοι κυριαρχούσαν στις ατέλειωτες εκτάσεις μιας Αμερικής που ακόμα αναπτυσσόταν. Ωστόσο, το τέλος της εποχής της Άγριας Δύσης έχει αρχίσει, καθώς οι εκπρόσωποι του νόμου κυνηγούν τις τελευταίες συμμορίες παρανόμων που έχουν απομείνει. Όσοι δεν παραδίδονται ή υποκύπτουν, σκοτώνονται.

Μετά από μία απόπειρα ληστείας που πηγαίνει στραβά στη δυτική πόλη της Blackwater, ο Arthur Morgan και η συμμορία Van der Linde αναγκάζονται να φύγουν. Με ένα σωρό ομοσπονδιακούς πράκτορες και τους καλύτερους κυνηγούς επικηρυγμένων στο κατόπι τους, η συμμορία θα πρέπει να ληστέψει, να κλέψει και να πολεμήσει στην σκληρή ενδοχώρα της Αμερικής για να επιβιώσει. Καθώς εσωτερικές διαμάχες απειλούν να διαλύσουν τη συμμορία, ο Arthur θα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στα δικά του ιδανικά και την αφοσίωση του στη συμμορία που τον ανέθρεψε.

Βίωσε μία αυθεντική western περιπέτεια, σε έναν τεράστιο ατμοσφαιρικό κόσμο με αυθεντικό σχεδιασμό που εκπέμπει το πνεύμα της εποχής, γεμάτο χαρακτήρες που θα σε βοηθήσουν ή θα σταθούν εμπόδιό σου. Απόλαυσε πολλά mini games όπως πόκερ, άγριες καταδιώξεις με άμαξες και άλογα, και φυσικά, εντυπωσιακή ανταλλαγή πυρών με πιστόλια και τουφέκια εποχής. Ο ίδιος αυτός κόσμος αποτελεί την βάση για την ανεπανάληπτη online λειτουργία του παιχνιδιού, η οποία σχεδιάστηκε βάσει του άκρως επιτυχημένου και εθιστικού μοντέλου του Grand Theft Auto Online.

About: TECH

Ο TECH δεν εμφανίζεται πολύ στους πελάτες γιατί συνήθως είναι κρυμμένος στο εργαστήριο όπου επισκευάζει υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, κονσόλες και ότι άλλο ηλεκτρονικό μπορείς να φανταστείς! Ενώ στον ελεύθερο χρόνο του προγραμματίζει και βελτιώνει το easytechnology.gr αφού είναι και πολυ καλός προγραμματιστής. Δημιουργήθηκε στο Hong Kong την δεκαετία του '90 για να βοηθά σε ένα εργοστάσιο που κατασκεύαζε οθόνες. Αργότερα έμαθε αγγλικά και πήγε στην Akihabara στο Tokyo όπου βοηθούσε τους τουρίστες να επιλέξουν τι θα αγοράσουν. Εκεί μια μέρα ένας ναυτικός του μίλησε για την Ελλάδα, πόσο όμορφη και ωραίο καιρό έχει και αποφάσισε να έρθει. Στην Αθήνα γνώρισε τον EASY και απο τότε συνεργάζονται άψογα!