Blog.EasyTechnology.gr

Service Playstation – Επισκευή Playstation στο Easytechnology!

H EasyTechnology επισκευάζει όλα τα Playstation ( επισκευες Playstation 1, επισκευη Psone, επισκευή Playstation 2, service Playstation 3, episkeyh Playstation 4, episkevi Playstation 5, episkeves PSP, episkevh PSP go, episkeyes PSVITA) σε hardware και software επίπεδο. Η επισκευή των Playstation γίνονται σε λίγες μέρες και τα περισσότερα ανταλλακτικά είναι ετοιμοπαράδοτα.

Η διάγνωση της βλάβης γίνεται άμεσα και τις χωρίζουμε σε δύο βασικές κατηγορίες. Σε βλάβες που οφείλονται σε μηχανικά ή ηλεκτρονικά προβλήματα και στις βλάβες που οφείλονται σε δυσλειτουργία του λογισμικού.

Οί τιμές μας είναι προσιτές και η εξυπηρέτησή σας θα είναι υποδειγματική.

Ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για 12+ χρόνια έως τώρα!

About: TECH

Ο TECH δεν εμφανίζεται πολύ στους πελάτες γιατί συνήθως είναι κρυμμένος στο εργαστήριο όπου επισκευάζει υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, κονσόλες και ότι άλλο ηλεκτρονικό μπορείς να φανταστείς! Ενώ στον ελεύθερο χρόνο του προγραμματίζει και βελτιώνει το easytechnology.gr αφού είναι και πολυ καλός προγραμματιστής. Δημιουργήθηκε στο Hong Kong την δεκαετία του '90 για να βοηθά σε ένα εργοστάσιο που κατασκεύαζε οθόνες. Αργότερα έμαθε αγγλικά και πήγε στην Akihabara στο Tokyo όπου βοηθούσε τους τουρίστες να επιλέξουν τι θα αγοράσουν. Εκεί μια μέρα ένας ναυτικός του μίλησε για την Ελλάδα, πόσο όμορφη και ωραίο καιρό έχει και αποφάσισε να έρθει. Στην Αθήνα γνώρισε τον EASY και απο τότε συνεργάζονται άψογα!