Blog.EasyTechnology.gr

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε ανθρώπους που έχουν επηρεαστεί από τον πόλεμο στην Ουκρανία

Ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει δημιουργήσει μια ανθρωπιστική καταστροφή. Ο ΟΗΕ έχει προειδοποιήσει ότι ο αριθμός των ατόμων που εγκαταλείπουν τη χώρα ενδέχεται να αυξηθεί στα 5 εκατομμύρια τις ερχόμενες εβδομάδες και μήνες.

UNHCR

Όσα άτομα αναγκάζονται να εγκαταλείψουν την Ουκρανία χρειάζονται προστασία, σταθερότητα και ελπίδα. Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, η Υπηρεσία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, βρίσκεται στην Ουκρανία και στις γειτονικές χώρες προσφέροντας προμήθειες έκτακτης ανάγκης και βοήθεια σε όσους αναγκάζονται να φύγουν. Υπό το πρίσμα αυτών των έκτακτων αναγκών, η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες θα επικεντρώσει τις παρεμβάσεις της στην προστασία, τη στέγαση, τις βασικές ανάγκες και την παροχή βασικών ειδών, καθώς και χρηματική βοήθεια. Η υποστήριξή σας θα βοηθήσει να διασφαλιστεί ότι οι γυναίκες, τα παιδιά και οι άνδρες που αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους θα έχουν ασφάλεια, προστασία και καταφύγιο.

https://donate.unhcr.org/gr/el/ukraine-emergency

About: TECH

Ο TECH δεν εμφανίζεται πολύ στους πελάτες γιατί συνήθως είναι κρυμμένος στο εργαστήριο όπου επισκευάζει υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, κονσόλες και ότι άλλο ηλεκτρονικό μπορείς να φανταστείς! Ενώ στον ελεύθερο χρόνο του προγραμματίζει και βελτιώνει το easytechnology.gr αφού είναι και πολυ καλός προγραμματιστής. Δημιουργήθηκε στο Hong Kong την δεκαετία του '90 για να βοηθά σε ένα εργοστάσιο που κατασκεύαζε οθόνες. Αργότερα έμαθε αγγλικά και πήγε στην Akihabara στο Tokyo όπου βοηθούσε τους τουρίστες να επιλέξουν τι θα αγοράσουν. Εκεί μια μέρα ένας ναυτικός του μίλησε για την Ελλάδα, πόσο όμορφη και ωραίο καιρό έχει και αποφάσισε να έρθει. Στην Αθήνα γνώρισε τον EASY και απο τότε συνεργάζονται άψογα!