Blog.EasyTechnology.gr

Πώς προσθέτω έναν λογαριασμό στο PS5.

  1. Πατάμε add user
και μετά Get Started

μετά πληκτρολογείτε τον λογαριασμό που σας δώσαμε (email και κωδικό) και πατάμε Sign In

μετά επιλέγουμε Do This Later

μετα Review Your Current Settings

και στην επόμενη οθόνη πατάμε apply

Confirm and Continue

ξανά το ίδιο και ΟΚ

και μετά Do This Later

μετά πάμε στο Game Library

το επιλέγουμε και πατάμε Download

Και αφού δούμε οτι κατεβαίνει, γυρίζουμε στον κυρίως λογαριασμό μας και παίζουμε το παιχνίδι κανονικά!

*Αν σας ζητηθεί κωδικός επιβεβαίωσης – verification code και δεν σας τον έχουμε δώσει καλέστε μας στο 210 5624206 να σας τον δώσουμε.

ΠΙΘΑΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ:

1. Εάν δείτε ένα κλείδωμα στο παιχνίδι αφού επιστρέψετε στον δικό σας λογαριασμό, επιστρέψτε στο προφίλ με το παιχνίδι και προσπαθήστε να ορίσετε τον λογαριασμό ως κύριο επιλέγοντας:

(Ρυθμίσεις) > [Δίκτυο PlayStation™/Διαχείριση λογαριασμού] > [Ενεργοποίηση ως πρωτεύον PS4] > [Ενεργοποίηση]

(Settings) > [PlayStation™Network/Account Management] > [Activate as Your Primary PS4] > [Activate]

2. Εάν αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό κατά τη διαδικασία εγκατάστασης, επιστρέψτε αμέσως στο δικό σας προφίλ (μην συνδεθείτε ξανά!), στη συνέχεια κάντε κλικ εδώ στο πρόγραμμα περιήγησής σας σε υπολογιστή/κινητό, συνδεθείτε ξανά στον ίδιο λογαριασμό και ξεκινήστε τη λήψη κάνοντας κλικ στο «Λήψη στο PS σας» δίπλα στο παιχνίδι. Στη συνέχεια, περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η λήψη και παίξτε το παιχνίδι στον δικό σας λογαριασμό.

*Προσοχή μην αλλάζετε κωδικό στον λογαριασμό που σας δώσαμε, μην αλλάζετε τις ρυθμίσεις του, μην βάζετε 2 step verification και μην τον σβήνετε αλλιώς μπορείτε να χάσετε το παιχνίδι ή να μπαναριστεί η κονσόλα*

ezt.gr/addps5

About: TECH

Ο TECH δεν εμφανίζεται πολύ στους πελάτες γιατί συνήθως είναι κρυμμένος στο εργαστήριο όπου επισκευάζει υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, κονσόλες και ότι άλλο ηλεκτρονικό μπορείς να φανταστείς! Ενώ στον ελεύθερο χρόνο του προγραμματίζει και βελτιώνει το easytechnology.gr αφού είναι και πολυ καλός προγραμματιστής. Δημιουργήθηκε στο Hong Kong την δεκαετία του '90 για να βοηθά σε ένα εργοστάσιο που κατασκεύαζε οθόνες. Αργότερα έμαθε αγγλικά και πήγε στην Akihabara στο Tokyo όπου βοηθούσε τους τουρίστες να επιλέξουν τι θα αγοράσουν. Εκεί μια μέρα ένας ναυτικός του μίλησε για την Ελλάδα, πόσο όμορφη και ωραίο καιρό έχει και αποφάσισε να έρθει. Στην Αθήνα γνώρισε τον EASY και απο τότε συνεργάζονται άψογα!